Spar Tid Og Penger Med Denne Flotte Hjem Forbedring Råd

En samling tips om hvordan du begynner å forbedre hjemmet ditt gjør det perfekte utgangspunktet for en nybegynner å dukke opp og forhåpentligvis begynne å forbedre sitt eget hjem mye enklere. Nedenfor er bare en slik samling som forhåpentligvis vil hjelpe den ivrige nybegynneren til slutt å bli en proff når det gjelder oppussing.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, tenk deg om to ganger om å dekorere veggene i huset ditt i noe ekstremt, for eksempel en vill farge eller utskrift. En potensiell kjøper kan få et dårlig inntrykk ved å se et hus dekorert på en måte som er usmakelig for dem. De kan velge å se andre steder, hvis de ikke ønsker å sette i arbeidet for å pusse opp.

To-liters flasker kan brukes på kjøkkenet som oppbevaringsbeholdere. Du kan se hva som er inni dem, og kan lagre og beskytte tørre varer som mel eller sukker. De kan holdes i kjøleskapet, fryseren eller på hyllen. Bare skru av hetten og hell det du trenger, når du trenger det.

Hvis hjemmet ditt er fylt med gamle brune tredører, ikke prøv å lyse dem opp med maling. Innsatsen som er involvert vil ikke være verdt det. Det kan ta tre eller fire strøk maling for å dekke det brune treet. Det er bedre å kjøpe en ny hvit dør i stedet.

Lag et knutepunkt i stuen eller gangen ved å henge en samling av ikke-samsvarende sølv serveringsbrett. De legger ikke bare til en interessant ekstra til hjemmet ditt, men de er veldig morsomme å samle. Gå til loppemarkeder, antikvitetsbutikker eller bruktbutikker, for å finne de mest interessante brettene du kan vise.

Hvis du ønsker å injisere ro i hjemmet ditt, bruk lyse, beroligende farger i nyanser av grønt og blått. Velge stoffer som bomull eller lin vil skape en lettere kvalitet enn tunge brokader og mørke mønstre. Bruk stearinlys, diffusorer, potpourri og andre duftprodukter for hjemmet for å skape en atmosfære som forbedrer roen din.

Hvis du merker at du begynner å få store sprekker i gips, er det på tide å gjøre noe praktisk arbeid. Fikse sprekker vil ikke koste deg mye penger, og det vil gjøre veggene ser frisk og ny. Når du fikser sprekker, verdien av ditt hjem og stolthet du har i det vil gå opp.

Når du skal gjøre landskapsarbeid, planlegge arbeidet for å gå med utseendet på hjemmet ditt. For eksempel, tillegg av en hage, stein gangvei eller uteplass som kolliderer med utformingen av hjemmet ditt ser ut som om det ble tilfeldig kastet sammen, mens en som er godt planlagt og komplementære til hjemmet ditt gir eiendommen din en satt sammen utseende.

Vel, forhåpentligvis den nevnte samlingen av tips var nok til å gi deg en god start på hva du skal gjøre og forvente når det gjelder å forbedre ditt eget hjem. Denne samlingen ble nøye konstruert for å være et hjelpemiddel i arsenalet ditt, slik at du kan begynne å finpusse dine oppussingsferdigheter til å gjøre gode og trygge forbedringsjobber.