Enkle, Enkle Tips For Oppussingsprosjekter

Hvis du har et begrenset budsjett og ønsker å forbedre hjemmet ditt, er det sannsynligvis ting du kan gjøre selv. Les disse tipsene for å finne ut mer om forbedring av hjemmet og de fantastiske mulighetene. Hjemmeoppussing kan spare deg for mye penger mens du fikser huset ditt selv.

Støving av hjemmet og møblene dine ukentlig er en god idé. Støv kan lett akkumuleres på bare noen få dager og skape allergiproblemer for alle. Støving av hjemmetilbehør eliminerer ikke bare støv og allergener, det oppdager også skadedyr som lopper, maur og edderkopper mye raskere.

Solcellepaneler kan forbedre hjemmet ditt. Den høye innledende investeringen vil bli utlignet av år med lavere strømregninger. Dette vil hjelpe deg med å spare månedlige strømregninger, fordi du mest bruker energi du har lagret. Dette er en flott og naturlig måte å gi huset ditt den kraften det trenger.

Å sette blekemiddel på toalettet er en fin måte å rengjøre dem på. Bleking av toalettskålen holder den ikke bare ren, men dreper også bakterier og bakterier. Til slutt hjelper duftende blekemiddel med å eliminere lukt.

Design en renovering med tanke på å skape innebygd lagring. For eksempel kan et kosteskap gjenfødes til et lite pantry, eller du kan legge hyller på gulvnivå i en frakk nærmest for sko og vesker. Hvis du pusser opp for å selge et hjem, kan fordelen med ekstra lagring være den avgjørende faktoren i en kjøpers beslutning.

Installer strålevarme under de nye flisegulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren til ditt hjem både for gjester og for potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og kjenne varmen!

Hold skapet ditt uten rot ved å organisere skoene dine. Oppbevar støvler og sko som du ikke bruker ofte i en stor plastboks, eller i originale esker du fikk da du kjøpte dem. La bare skoene du bruker minst to ganger i uken ut. Hvis du gjør dette, kan du organisere skapet ditt, og skoene dine vises pent.

Hvis du er en av de mange som lider av mangel på plass i skapene, ikke vær redd. Du kan enkelt bygge enkle hyller inne i skapet ditt for å skape mer plass til klær og tilbehør. Heng veskene dine på pinner og legg skoene dine i små plastbokser for å senere kunne stable dem på bunnen av skapet ditt. Uansett hva du ikke bruker og som er utenfor sesongen, bør du vurdere å flytte dem til lagring eller lagre dem under sengen din.

Hjemmeoppussing kan bli din nye hobby: det sparer deg mye penger når du vurderer hvor mye du kan gjøre for å forbedre hjemmet ditt. Disse tipsene skal hjelpe deg i gang eller få nye ideer. Husk at oppussing av hjemmet enten skal være morsomt eller spare deg for penger. Vurder dette før du starter et nytt prosjekt.